SPRING BREAK NA ZRĆU: Ovo su zvijezde koje stižu u Novalju u svibnju!

spring break

Temperature lagano rastu, proljeće se osjeća u zraku, a festivalska sezona lagano kuca na vrata. Već u svibnju će najpopularnija hrvatska party plaža ponovno biti jedna od omiljenih destinacija tisućama partijanera iz cijelog svijeta. Zrće je spremno, a ti?

Spring Break Europe 2023

Plaža Zrće je u posljednjem desetljeću postala jedna od omiljenih europskih destinacija za proljetni i ljetni party odmor na fantastičnim pozornicama i klubovima uz more. Tu su i najbolji svjetski DJ-evi koji stvaraju nezaboravnu atmosferu.

Felix Jaehn, Alle Farben, Lari Luke i Gestört aber GeiL imena su koja će od 18. do 21. svibnja rasplesati Novalju na Spring Break Europe 2023 festivalu u Papayi.

LINE UP:
18.05. – FELIX JAEHN
19.05. – ALLE FARBEN
20.05. – LARI LUKE
21.05. – Gestört aber GeiL

O Felixu Jaehnu ne treba previše pričati. Njegov remiks OMI-jevog megahita ‘Cheerleader‘ postigao je prvo mjesto na ljestvici u 55 zemalja, uključujući šest tjedana na #1 na Billboard Hot 100, a njegov idući singl, ‘Ain’t Nobody‘, bio je broj jedan u 36 zemalja.

Surađujući sa švedskim duom NOTD 2019. na ‘So Close‘, Jaehn se ponovno našao na Top 50 ljestvicama u 25 zemalja, zabilježivši više od 100 zlatnih i platinastih ploča u cijelom svijetu. Streamovi, koji se ukupno broje u stotinama milijuna, doveli su ga do najvećih svjetskih festivalskih pozornica poput ULTRE u Miamiju ili belgijskog Tomorrowlanda.

Alle Farben je berlinski DJ s hitovima kao što su ‘Fading‘, ‘Please Tell Rosie‘, ‘Bad Ideas‘, ili ‘Little Hollywood‘. Spring Break Europe zaključit će talentirana Lari Luke i jedan od najpoznatijih njemačkih DJ dvojaca Gestört aber GeiL. GA ulaznice su 79 eura, a VIP 119 eura.

Big Spring Break 2023

Tjedan dana nakon Spring Breaka, na Zrće stiže Big Spring Break s atraktivnim imenima: Nervo, Tujamo, Fabian Farell, Plastik Funk i Tiefblau.

LINE UP:
26.05. – TUJAMO
27.05. – FABIAN FARELL
28.05. – PLASTIK FUNK & TIEFBLAU
29.05. – NERVO

S velikim hitovima ‘Bonless‘ (u suradnji sa Steveom Aokijem i Chrisom Lakeom), ‘Drop That Low‘ i ‘Booty Bounce‘, njemački DJ Tujamo je dobro poznat hrvatskoj publici.

Osim toga, Tujamo je remixirao stvari nekih od najvećih zvijezda na sceni. Justin Bieber, David Guetta, Tiësto, Major Lazer, Skrillex & Diplo, Nicki Minaj, Robin Schulz, Lil Wayne, samo su neka od imena. Tujamo je 35. DJ svijeta prema top ljestvici DJ Maga.

Osim njega, na Zrću ćemo krajem svibnja partijati i uz Fabiana Farella, Plastik Funk i Tiefblau, ali i uz jedne od najboljih ženskih DJ-ica na svijetu Oliviju i Miriam – australske sestre blizanke, poznatije kao NERVO.

NERVO su broj 40 na listi Top 100 DJ-a popularnog DJ Maga. GA ulaznice su 79 eura, a VIP 119 eura.

(naslovna foto: Spring Break Europe/Facebook)