Enter Zagreb slavi: 9 years in your ears!

enter zagreb baloni

Koliko ti se život promijenio u posljednjih desetak godina? Netko je odrastao, netko se oženio, netko je dobio dijete, dvoje, troje, netko se preselio iz rodnog grada, netko je završio i srednju i fax, našao posao iz snova, netko je proputovao pola svijeta…

Puno toga se dogodilo u svijetu i u našim životima od te 2014. godine kada se Enter Zagreb prvi put oglasio u hrvatskom eteru.

Kada je tog jutra, 12. ožujka, u eteru zasvirala sada već legendarna stvar ‘AnimalsMartina Garrixa, mnogi su pronašli radijsku postaju koju su dugo željeli. Tada je startao radio koji je napokon počeo svirati glazbu koja je osvojila svjetske klubove, a u Hrvatskoj se do tada nije mogla čuti na FM-u.

Mijenjali su se od tada hitovi, događaji, voditelji, valute, stizali su neki novi klinci, neki novi DJ-evi, neke nove društvene mreže, život nam se brzo mijenjao… a Enter Zagreb je tu s tobom i za tebe i nakon ovih devet godina emitiranja.

Dijelili smo bezbroj nezaboravnih trenutaka, od putovanja na Ultru, na Tomorrowland, partijanja po klubovima, festivalima, do ludih izazova po Europi… Vodili smo te u New York na Aviciija, na Ibizu, u Miami, u Pariz, Beč, Milano, u Amsterdam, Berlin, u daleku Južnu Ameriku, upoznavali s najboljim svjetskim DJ-evima, vodili te na blind dateove, crtali murale, radili nove pjesme, partyje, mashupove, dijelili brdo nagrada…

Već planiramo naše nove avanture, iznenađenja, zajedničke doživljaje. Nastavljamo i dalje, zajedno, samo jako. Dolazit će i dalje neke nove pjesme, stvarat će se neki novi trendovi, ali mi ćemo i dalje imati onu našu vibru.

Hvala ti što su uz nas sve ove godine!

Tvoja Enter Zagreb ekipa.

#mojavibra

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enter Zagreb (@enterzagreb)

9 years Enter Zagreb
9 Years In Your Ears – Enter Zagreb

(naslovna foto: arhiva Enter Zagreb/denine.eu)