Novi Tiësto: inspiracija u Formuli 1 i izgubljenom dijamantu na Monaco Grand Prixu

Written by on 16/03/2023

24 sata partijanja. Cijela noć ludovanja. Bez spavanja. Jesi imao ikad slično iskustvo? To je naime radnja nove pjesme ‘All Nighter‘ koju nam je prije nekoliko dana predstavio Tiësto.

Baš sam uzbuđen što napokon mogu predstaviti ovu stvar!! Nova party himna” – poručio je legendarni Nizozemac.

Kakav banger!“, “Zbog ovakve glazbe se osjećam tako dobro, kao da letim“, “Tiësto je jedan od najboljih producenata, nadam se da nikad neće prestati raditi glazbu“, samo su neki od komentara fanova na novu stvar.

Tiësto je ovim singlom najavio izlazak svog dugo očekivanog novog albuma, ‘Drive‘, koji će svjetlo dana ugledati 21. travnja. Svojim obožavateljima omogućio je da idućeg tjedna ekskluzivno u Los Angelesu preslušaju cijeli album prije svih, i to u 3D iskustvu.

Album uključuje hit singlove s višemilijunskim streamovima kao što su ‘The Business‘, ‘Don’t Be Shy‘, ‘The Motto‘, ‘Hot In It‘ i ‘10:35‘. Vizualna komponenta albuma odaje počast njegovoj životnoj fascinaciji utrkama Formule 1. Inspiracija je bila Velika nagrada Monaka 2004., gdje je dijamant vrijedan 430.000 dolara pričvršćen na prednji dio trkaćeg automobila zauvijek nestao.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiësto (@tiesto)

Tiëstov konceptualni album simulira fantastični noćni izlazak. Putovanje počinje s ‘All Nighter‘ koji nas priprema za ludilo koje dolazi. Ava Max zatim ohrabruje slušatelje da “bace nekoliko novčanica i popiju nekoliko boca šampanjca” u ‘The Motto‘, prije nego što večer uđe u punu brzinu sa satom koji otkucava ‘10:35‘. Tada je vrijeme da izađeš na plesni podij i baciš se na posao, tj. ‘The Business‘.

Redaju se zatim stvari koje te drže na podiju da bi sve završilo s ‘Yesterday‘, onom koja se svira u zoru kada sve što želiš je proživjeti noć ispočetka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiësto (@tiesto)

(naslovna foto: Tiësto/Facebook)

 

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]