Ushuaïa najavila popis rezidencija – impresivna lista imena

Written by on 20/03/2023

Ako te put ovoga ljeta nanese na Ibizu, Ushuaïa je defitivno mjesto na kojem ćeš doživjeti set nekog od velikana dance glazbe doslovno bilo koji dan u tjednu. Jedan od najboljih klubova na svijetu objavio je popis rezidencija za ovo ljeto, a lista DJ imena uistinu je impresivna i može se mjeriti s lineupom na najvećim svjetskim festivalima.

Calvin Harris, David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Tiësto, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike su imena koja si rijetki mogu priuštiti i jedan dan u sezoni, a kamoli svakog ljetnog tjedna. To pokazuje zašto je Ibiza vrhunska party destinacija i vjerojatno najbolja na svijetu.

Calvin Harris starta od 26. svibnja i svakoga petka bit će u klubu i to s brojnim gostima do kraja kolovoza. Mjesec dana kasnije, točnije 22. lipnja, starta Martin Garrix i njegova rezidencija četvrtkom. Garrixa ćeš moći vidjeti čak do 14. rujna, svakog četvrtka. 05. lipnja, ponedjeljkom starta David Guetta s ‘F*** Me I’m Famous!‘ i tako čak do 02. listopada.

“Tako sam sretan što sam se vratio na svoj najdraži otok na svijetu s još jednom velikom sezonom ‘F*** Me I’m Famous!'”, rekao je Guetta.

Kygo je na rasporedu nedjeljama 30. srpnja, pa sve do 27. kolovoza. Nakon njega, nedjeljom će samo u rujnu nastupati Armin van Buuren, počevši od 03. rujna. Za utorke u srpnju i kolovozu zadužen je Tiësto, i to od 04. srpnja do 29. kolovoza.

“Ibiza je oduvijek bila posebno mjesto za mene i nisam mogao biti uzbuđeniji što ću se vratiti na otok!” kaže nizozemska ikona plesne glazbe. “Jedva čekam da ovo ljeto počne i da se ponovno okupim s partijanerima na Ibizi.”

Počevši od 14. lipnja, srijedama će u klubu Ushuaïa nastupati Dimitri Vegas & Like Mike kao zaštitna lica Tomorrowlanda. Možeš ih gledati srijedom do 27. rujna, izuzev tri termina kada ih neće biti na Ibizi.

Nedjelje su rezervirane za tech house i Ushuaïa brand ‘Ants‘ koji predstavlja poznata DJ imena kao što su Andrea Oliva, Joris Voorn, Eats Everything, Davide Squillace, Franky Rizardo, Kölsch, Nic Fanciulli, Matthias Tanzmann i Ilario Alicante.

Cijela sezona bit će otvorena 29. travnja s maratonskim partyjem ‘The Signal‘ na kojem će svirati Black Coffee, Eric Prydz, Adam Beyer, Honey Dijon, Maceo Plex, Loco Dice i brojna druga imena.

(naslovna foto: Ushuaïa Ibiza/Facebook)

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]