NoGuestlist: nova klupska večer po uzoru na svjetske dance destinacije!

NoGuestlist ovaj vikend priprema svoju treću zabavu za koju će okupirati “The Best” i saznali smo sve što trebaš znati o novom klupskom programu!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NoGuestlist (@noguestlistcroatia)

Nastao je iz želje da se Zagrebu, po uzoru na svjetske dance destinacije, pruži nešto drugačije od trenutne ponude noćnog života.

Ovaj će manji klupski program jednom mjesečno partijanerima starijim od 21 godine pružiti vrhunsku, intimniju zabavu u dobrom društvu domaćih i stranih izvođača.

Cilj im je biti podrška razvoju domaće scene zbog čega na njihovim zabavama nema guest liste. Surađuju s lokalnim dj-evima kojima nude mjesto gdje mogu puštati i pokazati svoje vještine. Uz njih, ugostiti će i strana imena koji će se pobrinuti za vrhunski house, tech-house i techno zvuk, a rezidenti su im Yakka, Pablo Panda, Full Ferry i Aldo Morro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NoGuestlist (@noguestlistcroatia)

Ono što ih isto razlikuje od ostalih zabava je da je moguće uzeti dvije karte ovisno o vremenu ulaska. To znači da s ekipom možeš doći na party i uživati od samog početka jer se zbog ranijeg ulaska prije stvori atmosfera i počne prava zabava.

Za svoje treće izdanje, prvi put dovode velikog izvođača, Andrea Olive u “The Best”, a već su spremni i za četvrto izdanje 1. travnja u Petom Kupeu kada dolaze Late Replies. Ulaznice za zabavu možeš naći preko Entrio sustava na linku i na samom događaju, ukoliko nije prethodno rasprodan.

(naslovna foto: NoGuestlist/Facebook)