Počinje zagrijavanje za OFFLINE Festival!

Written by on 22/03/2023

OFFLINE festival, najpopularniji festival elektronske glazbe i hip-hop-a u Sloveniji, priprema se za svoje drugo izdanje! Ove godine održat će se više OFFLINE događaja kojima se zagrijavamo do ljetnog festivala i prvi takav događaj je na rasporedu za sljedeći tjedan.

Prvo izdanje festivala imalo je dvije pozornice, mainstage arenu i techno arenu, na kojima su headliner-i bili Lil Pump i Morten. Uz njih, više od 10.000 posjetitelja iz Slovenije, Hrvatske, Mađarske, Italije i Austrije zabavljalo je više od 30 techno, EDM i house izvođača. Za drugo izdanje festivala počinje zagrijavanje 31. ožujka kada u Ljubljani nastupa Central Cee.

U kratkom vremenu postao je pravi rekorder u prodaji ulaznica jer mu se nastupi rasprodaju u samo nekoliko minuta i na ovogodišnjoj BRIT dodjeli nagrada bio je nominiran za izvođača godine i najboljeg repera godine.  Njegov spot “Let Go” u manje je od mjesec dana skupio više od 37 milijuna pregleda i 150 milijuna stream-ova, a hit “Doja” uskoro će premašiti 100 milijuna pregleda i 350 milijuna stream-ova.

Karte za OFFLINE događaj dostupne su preko sustava Entrio na linku, ali ako budeš pažljivo slušao After sljedeći tjedan imati češ priliku osvojiti 2 karte!

(naslovna foto: Offline festival/Facebook)

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]