Robin Schulz i Topic stižu na Zrće

rschulz

Početkom kolovoza, kad ljeto bude na svom vrhuncu, ionako užarenu atmosferu na Zrću, dodatno će zapaliti Robin Schulz i Topic.

Njemačka superzvijezda Robin Schulz stiže u Papayu 02. kolovoza. 35-godišnji DJ i producent najpoznatiji je po stvarima ‘Sun Goes Down‘, ‘Sugar‘, ‘Miss You‘, ‘In Your Eyes‘, ‘Speechless‘, ali i remiksu za ‘Prayer in C‘.

Karta je 30€, a za VIP ulaznicu trebaš izdvojiti 45€.

Njemačko-hrvatski DJ Topic ušao je u Top 100 najboljih DJ-eva za prošlu godinu u izboru DJ Maga. Široj publici je poznat po hitovima poput ‘Breaking Me‘, ‘Drive‘, ‘My Heart Goes La Di Da‘ ili ‘Your Love‘.

Topic na Zrće stiže 04. kolovoza. Upad je 15€, a VIP ulaznica je 23€.

Rođen je kao Tobias Topić u njemačkom Solingenu, a otac mu je Hrvat. U intervjuu za Enter Zagreb 2021. godine otkrio nam je da ga otac nije učio hrvatski, ali da je dok je bio mlađi ljetovao u Hrvatskoj kod Pule.

Ljetovao sam u Hrvatskoj do šesnaeste godine svake godine. Ne znam hrvatski, ne govorim ga, ali kad sam bio u Hrvatskoj, dosta bih razumio nakon tjedan dana” – rekao je tada za Enter Zagreb Topic koji će inače sutra proslaviti 31. rođendan.

(naslovna foto: Robin Schulz/Facebook)