Ultra Miami 2023: Savršeno otvaranje festivalske sezone za sve partijanere.

Ovoga vikenda održao se jedan od najvećih festivala elektroničke glazbe – Ultra Music Festival na Bayfront Parku u Miamiju. Najveće svjetske zvijezde poput Martina Garrixa, Nickyja Romera, AlessaZeddaHardwella i mnogih drugih održale su set pred više od 50 tisuća ljudi.

Ultra Music Festival oduvijek je bila savršena platforma za izvođače da izbace nadolazeće ljetne hitove.

Alesso je na Instagramu prije samoga seta najavio iznenađenje za sve fanove. Radilo se o novoj suradnji s Martinom Garrixom i Shaunom Farrugiom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alesso (@alesso)

Nakon 40 minute seta Martin Garrix je izveo Alessa na pozornicu i zajedno su svijetu pustili novu stvar koju su složili 2 sata prije seta.

Još jedno u nizu Garrixovih iznenađenja bila je posveta Aviciiju pjesmom ‘Waiting For Love‘ koja je emotivno taknula publiku (50:12 minuta seta).

Osim Martina Garrixa i Alessa publiku je iznenadio i Hardwell s remixom suradnje Calvina Harrisa i Ellie Goulding – ‘Miracle‘.

Nove su nam pjesme također predstavili Afrojack, Nicky Romero, Charlotte de Witte i David Guetta.

David Guetta je zahvalio za podršku na suradnji s Bebe Rexhom na pjesmi ‘I’m Good (Blue)‘ te je najavio novi broj 1: suradnju s Coi Leray i AnneMarie na pjesmi ‘Baby Don’t Hurt Me‘.

Dok čekamo srpanj i Ultru Europe 2023, pogledaj neke od setova s ovoga vikenda u Miamiju.

(naslovna foto: Facebook/Ultra Music Festival)