GROOVE: Nova era elektroničkih događaja u Zagrebu

GROOVE, prije poznat kao ENTER THE GROOVE, sada ulazi u novu eru organizacije nezaboravnih elektroničkih događaja u Zagrebu. Kako bi obilježio početak nove ere i pokazao posvećenost nezaboravnim provodima, GROOVE organizira spektakularan događaj koji će okupiti ljubitelje elektroničke glazbe iz cijele regije.

U petak, 5. svibnja, u zagrebačkoj Hali, održat će se veliki nastup britanskog dvojca GORGON CITY, uz podršku domaćih izvođača DANCElectric, EL MAAR, FYNOLLA, VESNA G i VONN Z.

Za ovu novu eru evenata, GROOVE je pripremio najkvalitetnije ozvučenje koje će zadovoljiti i najzahtjevnije obožavatelje elektroničke glazbe. Snažan i kristalno čist zvuk glazbe stvorit će vrhunsku atmosferu na događajima. Novi naziv i vizualni identitet predstavljaju novi početak za ovu popularnu zagrebačku organizaciju događaja.

Uz novi vizualni identitet, visoku kvalitetu zabave, vrhunsko ozvučenje i impresivne vizuale, GROOVE je spreman započeti novu eru evenata u glavnom gradu Hrvatske, a ulaznice za prvi u nizu već su u prodaji preko sustava Entrio na linku.