Gorgon City i Skrillex se pripremaju za velike nastupe na Red Rocks!

Jedna od najpoznatijih svjetskih outdoor pozornica, Red Rock Amphitheatre, uskoro će početi sa svojim ljetnim programom i za otvaranje sezone su na programu samo najjača imena.

Nakon što je nedavno izbacio Quest For Fire i Don’t Get Too Close i s Fred Again-om i Four Tet-om rasprodao Madison Square Garden, Skrillex je najavio set od 5 sati u Red Rocks Amphitheatru. Za svoj nastup 29. travnja poručio je fanovima da mogu očekivati

the full Skrillex experience and sound that has been crafted together over the last couple of years

Osim njega se za nastup na Red Rocks pripremaju i Gorgon City. Oni će 27. travnja tamo dovesti izvođače koji su dio njihove diskografske kuće Realm Records među kojima je i Franky Wah.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gorgon City (@gorgoncity)

Za Gorgon City nema stajanja jer odmah sljedeći vikend, 5. svibnja, dolaze u Zagreb kada Groove Events priprema spektakl u zagrebačkoj  Hali.

Za njihov nastup možeš očekivati samo najjaču produkciju, najbolji zvuk i ekipu koja je spremna za provod do zore.

Karte su u prodaji preko sustava Entrio na linku po cijeni od 22 eura. Požuri i zgrabi svoje ulaznice ili ih probaj osvojiti svaki tjedan na Enteru ako misliš da imaš sreće. Pažljivo slušaj Enter i prati naše društvene mreže za više informacija!

(Naslovna foto: Facebook/Gorgon City)