Hardwell izbacio festivalski techno EP!

Još uvijek smo pod dojmom njegovog seta sa Ultre Miami koji broji više od miljun pregleda na YouTube-u, ali Hardwell ne planira odmor. Izbacio je EP Seduction za koji je udružio snage s još jednim poznatim producentom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hardwell (@hardwell)

Olly James dolazi iz Velike Britanije i izbacio je pjesme sa mnoštvo diskografskih kuća među kojima su Spinnin’ Records, Revealed Records i Maxximize Recordings. Osim toga, osnivač je i Rave Room pokreta kojim želi spojiti big room stil s brzim tempom i jakom energijom. Upravo tako možemo opisati dvije pjesme koje su se našle na EP-u The Seduction.

Nakon što se prošle godine s albumom Rebels Never Die vratio na scenu, ovaj peti release pokazuje da se Hardwell i dalje drži svog novog, tvrđeg zvuka. U međuvremenu je izbacio Revolution što je suradnja s Maddix-om i Timmy-em Trumpet-om i Sloopkogel za koju je surađivao s Quintinom.

Ova suradnja sa Olly-em James-om izašla je na Revealed Recording i sigurni smo da će pjesme Seduction i Flatline biti na ljetnoj playlisti, spremne za festivale!

(Naslovna foto: Facebook/Hardwell)