U prodaji su ulaznice za DESTINATION ULTRA!

Deveto izdanje Ultra Europe koje je ispred nas, priprema nam i jedinstveno glazbeno putovanje Destination ULTRA.

Već smo spremni za partijanje na splitskom Parku Mladeži od 7. do 9. srpnja. Poznata su nam imena prvih izvođača koji nam dolaze u Split. To su Martin Garrix, Hardwell, Afrojack, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer i Timmy Trumpet. Uz ovakvu postavu imena znamo da će i ovogodišnje izdanje Ultre Europe biti nezaboravno iskustvo.

U Splitu će Enter Zagreb opet imati svoj radijski studio na prostoru ispred main stagea na Parku Mladeži pa svakako navrati da se vidimo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ultra Europe (@ultraeurope)

Nakon tri dana partijanja u Splitu, možeš si osigurati potpuno jedinstveno glazbeno ljetno iskustvo koje uključuje putovanje hrvatskim otocima. Destination ULTRA započinje Regatta partyjem 10. srpnja u 585 Clubu na Bolu za koji je cijena ulaznice 29 eura.

Za peti dan je na redu najsunčaniji otok na Jadranu gdje se sprema ULTRA Beach. More, hvarska plaža, sunce i ovaj dnevni party savršena su kombinacija za koju mnogi tvrde da je najbolji beach party u Europi i cijena GA ulaznice je 45 eura, a VIP ulaznice 149 eura. Nakon zalaska sunca počinje RESISTANCE Hvar program za sve obožavatelje malo tvrđeg house i techno zvuka za koji je cijena ulaznice 29 eura.

Za 12. srpnja i zatvaranje ovog putovanja na redu je RESISTANCE Vis koji će se održati na jednom od najeksluzivnijih mjesta na Mediteranu, u tvrđavi Fort George. Cijena ulaznice za zatvaranje Destination ULTRA putovanja je 29 eura.

Uskoro ćemo saznati i koji će nam izvođaći doći na Brač, Hvar i Vis, a do tada si možeš osigurati kartu preko sustava Entrio na linku.

(Naslovna foto: Facebook/Ultra Europe)