Fisher i Chris Lake rasturili na Coachelli!

Prvi vikend Coachelle je iza nas i svi pričaju o back-to-back nastupu dva tech-house majstora.

Fisher i Chris Lake pokazali su svoje vještine na Outdoor Theatre pozornici i cijeli internet bruji o svim novim i neobjavljenim pjesmama koje su uključili u nastup.

@ripndip @chrislake and @fisher close out #Coachella ♬ original sound – RIPNDIP

Njihova izvedba trajala je 90 minuta što je bilo dovoljno da ih proglase glavnim setom prvog vikenda festivala.  Nastup su počeli obradom Skrillex-a i njegovog hita Rumble, uključili su naravno i svoje prepoznatljive bangere poput Losing It i I Want You, a u jednom trenutku se čak Fisher popeo Chris-u Lake-u na ramena.

@soundofhousemusic Fisher on Chris Lake’s shoulders at Coachella 🤣 #coachella #coachella2023 #fisher #chrislake #techhouse #techhousemusic #housemusic #foryoupage #fyp ♬ original sound – Sound of House Music

Od svih hitova koje su zavrtili, najviše se priča o pjesmi koja je njihova neobjavljena suradnja, a zasigurno će biti veliki hit ovog ljeta.

@schakmian 😭 #coachella #coachella2023 #fisher #chrislake #chrislakeb2bfisher ♬ FISHER ID – Trap Nation

Još ne znamo kada će službeno objaviti ovu stvar ali čini nam se da bi ovo mogao biti sličan scenarij kao s Rhyme Dust tako da smo spremni što prije ovaj hit dodati na naše liste.

(Naslovna foto: Facebook/Follow The Fish)