Manje od mjesec dana do nastupa Paula Kalkbrennera!

Future Scope otvara sezonu partijanja na Jarunu vrhunskim dvodnevnim techno događajem kojim slave svoje 21. izdanje.

Na Jarun 12. svibnja dolaze Jeff Mills i Derrick May, a 13. svibnja rezerviran je za Paula Kalkbrennera.

Organizatori pripremaju pravi spektakl što uključuje pozornicu od 150 m2 i više od 150 rasvjetnih tijela, a čak je i Paul Kalkbrenner dao prijedlog za produkcijske elemente.

Kalkbrenner se smatra jednim od najcjenjenijih DJ-a i producenata na svijetu. Pionir je njemačke techno scene, prikupio je ogroman kult sljedbenika zahvaljujući svojoj bogatoj i hvaljenoj diskografiji. Njegova najpopularnija i najuspješnija pjesma do danas, Sky and Sand, objavljena 2008., postala je veliki hit u Njemačkoj i svijetu, a pojavila se i u kultnom njemačkom filmu Berlin Calling.

U petak će uz Jeffa Millsa i Derricka Maya nastupiti i hrvatski techno pioniri Petar Dundov i DJ Kiki dok će se Kalkbrenneru pridružit domaći techno talenti ShipeDJ Jock i Neroa pružajući nezaboravno iskustvo za stare i nove fanove Future Scope programa.

Za subotu je već je rasprodano 500 VIP ulaznica zato bi ti bilo bolje da svoju ulaznicu osiguraš što prije! Regularne, festivalske te VIP ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio te na svim Entrio prodajnim mjestima.

(Naslovna foto: Future Scope Promo)