Future Scope se seli na Velesajam!

Ovaj vikend sprema se proslava 21. godišnjice Future Scope programa! Najavljeno je da će se ove godine održati na otvorenom ali se zbog loše vremenske prognoze seli na Zagrebački Velesajam, Paviljon 7.

Dva dana jedinstvenog techno iskustva započet će u 19 sati, a trajat će sve do 4 sata ujutro, nakon čega slijedi nastavak na službenim after partyjima u klubu Boogaloo, koji će se održati 14. i 15. svibnja.

Uz festivalsku narukvicu, cijena ulaznice za after party iznosi7 eura, a za one bez narukvice 10 eura. After party prvog dana festivala započinje uz vrhunske zagrebačke DJ-eve E-base, Matya, Senno i Sin, dok drugi dan završava uz nešto jači after na kojemu će gostovati čak sedam DJ-eva, među kojima su Bronski, Elena Mikac, Heryja, Neroa, Pablo Panda, Shipe i Toni Juranović.

Za ovaj događaj je već sada prodano 85% kontingenata ulaznica koje još uvijek možeš kupiti u sustavu Entrio na linku i na svim Entrio prodajnim mjestima. Prati Enter i naše društvene mreže jer ćeš uskoro imati priliku osovjiti ulaznice za sebe i svoju ekipu!

(Naslovna foto: Facebook/Future Scope)