Otkrivena imena izvođača za Destination ULTRA!

Split se sprema za dolazak partijanera iz cijelog svijeta povodom devetog izdanja Ultre Europe, a sada znamo i tko je sve dio Destination ULTRE koja počinje odmah nakon trodnevnog spektakla na Parku Mladeži.

Prvo odredište za Destination ULTRA je Regatta Party koji će se održati 10. srpnja u 585 Clubu, na Bolu. Zvijezda večeri je KSHMR kojem će se pridružiti i brazilska DJ zvijezda Sevek, kao i Gil Gazle te Joe2Shine. Ulaznice su u prodaji na linku, a mogu se osigurati po cijeni od 29€.

Drugo odredište je Hvar gdje se 11. srpnja sprema vrhunski cjelodnevni program. Već u ranim podnevnim satima započinje tradicionalni ULTRA Beach koji će se i ove godine održati u Carpe Diem Beach Clubu na Paklenim otocima. Tamo će nastupati Afrojack u sklopu svog programa Jacked Takeover za koji dolazi i Chasner, Chico Rose, Cosmicat, Julian Cross te Mike Williams. Ulaznice možeš naći na linku  i cijena GA ulaznica je 45€, a VIP ulaznice 149€.

Nakon dnevnog partija, počinje RESISTANCE Hvar i plesni podij preuzimaju obožavatelji malo tvrđeg house i techno zvuka. Nicole Moudaber, libanonsko-britanska osnivačica izdavačke kuće, radijska ličnost te DJ-ica i producentica headlinerica je ove večeri, a koja će zavladati plesnim podijem svojim jedinstvenim techno i house ritmovima. Noć će začiniti i berlinski techno duo Pan-Pot. Ulaznice za ovo iskustvo su u prodaju na linku po cijeni od 29€.

Posljednje odredište Destination ULTRE je program RESISTANCE VIS 12. srpnja na jednom od najekskluzivnijih mjesta na Mediteranu, u tvrđavi Fort George. Zatvaranje je rezervirano za samo 2000 posjetitelja koje će ove godine zabavljati britanski dvojac Solardo. Prije mjesec dana izbacili su singl Big Talk s Idrisom Elbom, a kako zvuče uživo, moći će se uskoro provjeriti na Visu uz spektakularni zalazak sunca po kojem je ova destinacija i poznata. Ulaznice po cijeni od 29€ su u prodaji na linku.

Deveto izdanje festivala započinje u splitskom Parku Mladeži i na programu su Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Axwell, Boris Brejcha, Carl Cox, Charlotte de Witte, DJ Snake, Enrico Sangiuliano, Fedde Le Grand, Hardwell, HI-LO, Martin Garrix, Nora En Pure, Oliver Heldens, Steve Aoki, Tchami, Zedd i Timmy Trumpet.

Čeka nas još jedan spektakl i karte možeš naći na službenoj stranici festivala, na linku u prodaji sustava Entrio i uskoro ćeš ih imati priliku osvojiti i na Enteru tako da pažljivo prati naš eter i društvene mreže!

(Naslovna foto: Promo Ultra Europe)