Izlazi dokumentarac o Aviciijevom životu

Written by on 19/05/2023

Punih 5 godina prošlo je otkako smo izgubili jednog od najutjecajnijih svjetskih DJ-eva. Nakon Aviciijeve smrti dovršen je i izbačen njegov treći album ‘Tim‘, a uskoro bi trebali dobiti i dokumentarac o Aviciijevom životu i njegovoj glazbenoj karijeri.

Izlazak trećeg albuma trebao je biti objavljen uz treći EP 2018. godine. Nakon Aviciijeve smrti u travnju 2018., njegov je predstavnik rekao da nema nikakvih planova za objavljivanje novog Aviciijevog materijala. Zadnja pjesma na kojoj je TimAviciiBergling radio bila je ‘Never Leave Me‘.

Godinu dana nakon, u travnju 2019., objavljeno je da su angažirani suradnici koji će pomoći timu pri završavanju albuma. Tako su 2 mjeseca nakon, u lipnju 2019. objavili cijeli Aviciijev treći album ‘Tim’.

Dokumentarni film sadržavat će neobjavljene snimke iz Aviciijevog života i njegova uspona do slave, kao i intervjue s njegovom obitelji i prijateljima, uključujući Axwella i Sebastiana Ingrossa.

Lawrence Bender, Oscarom nagrađivani filmski producent, bit će glavni akter u snimanju dokumentarnoga filma o Aviciijevom životu. Film bi trebao izaći ove godine, ali točan datum još uvijek nemamo.

Dok čekamo službenu potvrdu datuma, prisjeti se ovog velikog hita iz 2011. godine.

(naslovna foto: Facebook/Avicii)

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]