ULTRA DROP SHOT: TVOJA PRILIKA ZA VIP ISKUSTVO NA ULTRI EUROPE!

Deveto izdanje Ultre Europe je sve bliže i vrijeme je da saznamo tko je najkreativniji i tko zaslužuje jedinstveno VIP iskustvo koje uključuje: VIP ulaznice za tebe i tvoju ekipu, smještaj, prijevoz i džeparac za jedan od najvećih europskih festivala!

Ako si upoznat s najjačim dropovima pjesama neće ti biti toliko teško doći do ove brutalne nagrade.

Od ponedjeljka 29. svibnja pa do ponedjeljka 12. lipnja, svakog radnog dana imat ćeš čak četiri šanse za sudjelovanje u igri, odnosno za nastaviti drop neke stvari izvođača s ovogodišnjeg lineupa Ultre Europe.

Kad u eteru između dvije pjesme čuješ znak “ULTRA DROP SHOT”, budi prvi koji će se sa imenom i prezimenom javiti na Enterov WhatsApp (09 97 97 99 99).

Najbrži ima priliku nastaviti drop nekog festivalskog hita i oni najbolji i najkreativniji napreduju dalje natjecanju i imaju priliku osvojiti:

  • 4X VIP TRODNEVNE ULAZNICE ZA ULTRU EUROPE U SPLITU
  • SMJEŠTAJ U HOTELU
  • PRIJEVOZ ZAGREB – SPLIT – ZAGREB
  • 150 EURA DŽEPARCA PO OSOBI – UKUPNO 600 EURA ZA TEBE I TVOJU EKIPU

4 najkreativnija igrača zovemo live kod nas u studio 14. lipnja kada će se uživo boriti za All-inclusive VIP tretman za Ultra Europe festival za ekipu od četvero ljudi! 

Naš stručni žiri kojeg čine DJ/ producent Joe2Shine koji je već imao priliku nastupati na Ultri Europe, programski direktor Entera Zagreb Zvonimir Krajač i DJ Luka Jovica ocijenit će najbolje od najboljih.

Pravilnik Ultra Drop Shot 2023