Sea Star 2023: Vrhunska produkcija i izvrsni setovi za početak festivalske sezone

Written by on 23/05/2023

Ovaj vikend smo službeno otvorili festivalsku sezonu za 2023. godinu i to u Umagu na petom izdanju Sea Star festivala koji je ove godine skupio preko 42 tisuće posjetitelja!

Sve je počelo u četvrtak Welcome Party-em i trajalo je do nedjelje i zatvaranja Electronic Waves pozornice. Za službeni prvi dan festivala, na Tesla Mainstage-u, su bili na rasporedu Hiljson Mandela, Robin Schulz i Marhum Orhan, a za kraj su do 5 ujutro svirali Vanillaz. Hiljson je pokrenuo ekipu i najjaču reakciju je definitivno dobila njegova nova pjesma ‘Cura s kvarta’.

@seastarfestival Naš najdraži Bucko 🔥 @hiljsonmandela #curaskvarta ♬ original sound – seastarfestival

Nakon njega je došao red na Robina Schulza koji je naravno u svoj set uključio hit godine Miss You.

@seastarfestival @Robin Schulz live at #seastarfestival2023 ♬ original sound – seastarfestival

Vanillaz su u svoj set uključili samo pjesme s njihovim potpisom tako da se našlo puno novih i naobjavljenih pjesama za koje jedva čekamo službeni release date!

Nautilus Arena je prvi dan festivala bila u ritmu Berlinskog techna gdje su b2b set imali rezident DJ Berghaina Etapp Kyle i Daria Kolosova.

Za drugi dan festivala je Tesla Mainstage zatresao Krankšvester nakon kojeg su nastupali The Prodigy i Indira Paganotto. The Prodigy je u svoj set uključio sve klasike i hitove koji su obilježili njihovu karijeru, a Indira Paganotto je partijanerima svojim setom pružila vrhunsku psy techno vožnju.

Na Nautilus pozornici je bio na programu domaća snaga među kojima se našla Miach, ekipa iz TTM i Buntai, ali nastup koji je izazvao najveću reakciju publike je zasigurno bio Grše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sea Star Festival (@seastarfestival)

Peto izdanje Sea Star festivala je oduševilo sve posjetitelje i produkcijom i postavom na lineup-u. Među posjetiteljima su prevladavali partijaneri iz Slovenije, Italije i Austrije, a neki su čak došli iz SAD-a, Australije i Izraela.

Od Enter ekipe je Luka bio na festivalu i kako se on proveo možeš vidjeti u videu

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Jovica (@luigi.omnious)

(naslovna foto: Facebook/Sea Star)

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]