Uskoro započinje jedanaesta ženska DM utrka!

Written by on 24/05/2023

U subotu, 10. lipnja s početkom u 17:00 sati na Jarunu održava se DM ženska utrka – utrka koja okuplja najveće ljubitelje trčanja i dobre zabave. Ako si ti jedna od tih evo kako doći do ulaznice:

U DM-ovom online shopu i DM-ovim prodavaonicama možeš kupiti svoju ulaznicu. Za onu profesionalnu utrku cijena ulaznice iznosi 15 eura, a ako se trčanjem baviš rekreativno cijena ulaznice iznosi 7 eura. Za svu djecu cijena ulaznice iznosi 3 eura, dok će se 50 posto od ukupnog prihoda prodaje ulaznica donirati udruzi P.I.N.K. – life u misiji nabave EEG uređaja za KBC Sestre milosrdnice.

Osim četiri utrke koje će se održati, DM je za sve sudionice pripremio bogati sportski i zabavni sadržaj. Kako bi svake godine što veći broj žena upravo s DM ženskom utrkom donio pravu odluku o redovitom bavljenju sportom, DM i ove godine organizira kondicijske pripreme u suradnji s magistrom kineziologije Marijom Mlinarićem.

Kondicijske pripreme s Marijom Mlinarićem započinju u utorak, 16. svibnja, i održavaju se svakim radnim danom od 18 do 20 sati na livadi između nasipa i kraja veslačke staze na Jarunu.

Ako si vikendom zauzeta, ali nađeš vremena za odraditi kratki pripremni trening, subotom i nedjeljom treninzi će biti dostupni i online, na profilima Marija Mlinarića na Facebooku i Instagramu te na internetskoj stranici trening.com. Više detalja o jedanaestoj dm ženskoj utrci možete potražiti na www.dm.hr te prati Enter Zagreb za dodatne informacije.

Facebook Comments
Tagged as

[There are no radio stations in the database]