Sezona na Zrću krenula, čeka nas uzavrelo ljeto

Written by on 25/05/2023

Klubovi sa Zrća među najboljima su na svijetu, a to je opet pokazala lista prestižnog DJ Maga, na kojoj je glasovima više od 700 tisuća ljudi završilo čak šest hrvatskih klubova, od čega četiri upravo sa Zrća.

papaya

Najbolji hrvatski klub prema DJ Magu je Papaya (foto: Papaya Club/Facebook)

Papaya je i ove godine naš najbolje plasirani klub na visokom 11. mjestu na svijetu. Sezona je krenula prošlog tjedna s tradicionalnim Spring Breakom, a ove nas godine opet čekaju vrhunska svjetska DJ imena: Robin Schulz, Meduza, Nervo, Topic, W&W, Vini Vici, Tujamo i mnogi drugi. Tu su i najpoznatiji festivali, Sonus, BarrakudHideout.

papaya raspored

Što nas čeka ovog ljeta u Papayi? (foto: Papaya club/Facebook)

I Aquarius čeka Hideout u lipnju, Zrće Festival u srpnju, Sonus u kolovozu. Dolaze i Fedde le Grand, Plastic Funk, Tujamo, Headhunterz, Will Sparks… Inače, Aquarius se ove godine našao na 26. mjestu TOP 100 DJ Mag liste najboljih klubova svijeta.

Aquarius Club

Aquarius Club čeka još jednu odličnu sezonu (foto: Aquarius Club/Facebook)

Noa Beach Club, 28. klub na svijetu ove godine, ove godine u sklopu Circus Maximusa, dovodi svjetsku mega zvijezdu. U srpnju naime u Nou stiže Steve Aoki. Stižu i KSHMR, Sam Feldt, John Summit, tu su i Morten, ali i naši Mike&Me, Lorenzo i brojni drugi odlični DJ-evi.

Noa Beach Club

Noa Beach Club uvijek donosi nezaboravnu atmosferu (foto: Noa Beach Club/Facebook)

I najstariji klub na Zrću Kalypso (91. na DJ Mag listi) je domaćin Hideouta, Barrakuda i Sonusa. Tu su još i Austria Goes Zrce, Flamingo Republic, Day & Night… Tako da nas čeka još jedna luda i uzavrela sezona na najboljoj hrvatskoj party plaži.

kalypso

Kalypso, najstariji klub na Zrću zna kako napraviti vrhunski party (foto: Kalypso Club Zrće/Facebook)

(naslovna foto: Facebook/Noa Beach Club)

 

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]