Martin Garrix, Bonn i Sentinel zajedno izbacili himnični ‘Hurricane’

mg

Euforično himnična progressive house stvar ‘Hurricane’ rezultat je udruživanja Martina Garrixa, Bonna i DJ trojca Sentinel. Nije to prva suradnja koju je Garrix imao s Bonnom, obzirom da su zajedno surađivali već na stvarima kao što su ‘High On Life’, ’No Sleep’ ili ‘Home’.

Nova stvar ‘Hurricane’ koja je sada objavljena na streaming servisima kao da je napravljena za euforične nastupe na glavnim pozornicama velikih festivala uz nostalgične zvukove zlatnog doba progressive housea.

“Bonn i ja smo puno puta već surađivali, a njegov vokal savršeno se uklapa u ovoj pjesmi”, izjavio je Garrix koji je tijekom Ultre u Miamiju već najavio izlazak ove stvari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SENTINEL (@sentineltrio)

Nizozemska zvijezda koja je prije nekoliko tjedana proslavila svoj 27. rođendan i ovoga ljeta stiže na Ultru Europe tako da slobodno možemo očekivati da će ‘Hurricane’ biti jedna od stvari koja će u srpnju zapaliti splitsku publiku na Parku Mladeži. Do tada ne zaboravi da svakog utorka od 22 sata na Enteru možeš slušati njegov Martin Garrix Radio Show.

(naslovna foto: Martin Garrix/Facebook)