Znamo sve izvođače Ultre Europe 2023!

Dijeli nas manje od mjesec dana do devetog izdanja Ultre Europe i napokon znamo sva imena koja dolaze na Park Mladeži.

Ultra Europe prvo će obasjati splitski Park Mladeži, od 7. do 9. srpnja, a nakon toga svoj put nastavlja kroz Destination koncept na hrvatskim otocima – Braču, Hvaru i Visu.

Početak hvarskog Resistance spektakla u znaku je Groove Mastersa i Maxima Lanyja, a nastavak putovanja na Visu u istoj ulozi pripada DJ Jocku i Shipetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ultra Europe (@ultraeurope)

Novo pojačanje za Ultra Mainstage su W&W, Mykris i Plastik Funk, a nova imena za Resistance su Nicole Moudaber i Juliet Fox.

Za deveto izdanje UMF Radio priprema Hardwell takeover u petak, 7. srpnja. Tada Hardwell dovodi imena koja će zasigurno oduševiti sve obožavatelje. Nizozemac Jeffrey Suturious, najveće je ime ovog programa, a poznat kao nekadašnji član dvojca Dash Berlin. Tu su i Adam De Great, Avao, DR Phunk, KDH, Mr. Black, Olly James, Temworx, Tim Hox i Vinnie.

Dok će u subotu pod pokroviteljstvom Hrvatskih glazbenih udruga nastupiti i brojni hrvatski izvođači – Ana Antonova, Arseniyeah, Ivna Ji, Jan Kinčl, PEZNT i Tom Bug. Na ovoj će pozornici nastupiti i Akira, Avadox, Chris Willsman, Dave Caffrey, Gil Glaze Jimmy Clash, Lorenzo, Mike&Me, Pink Panda, TJO, Vanillaz, Yamatomaya i Yaksa. Park Mladeži predstavlja još jednu pozornicu. Riječ je o OASIS Stageu, koji posljednjih nekoliko godina privlači brojna nova imena koja tek traže svoje mjesto pod zvijezdama.

U prodaju je puštena ograničena količina  jednodnevnih ulaznica koje se mogu pronaći na službenoj stranici festivala, po cijeni od 79€. Regionalne jednodnevne ulaznice, za domaće fanove, mogu se kupiti putem sustava Entrio, po cijeni od 49€.

(naslovna foto: Ultra Europe promo)