Sea Dance Festival seli se u Hrvatsku!

Deveti Sea Dance Festival kojeg organizira EXIT! Festival neće biti održan u Crnoj Gori, nego u Hrvatskoj. Posebno izdanje Sea Dancea održat će se od 17. do 19. kolovoza na našem Krku!

U postavi devetog izadnja Sea Dance Festivala našla su se vrhunska DJ imena:

  • Willy William – Pjevač i producent, 2013. se pojavio s pjesmom ‘Ego‘ koja ga je proslavila i ubacila u glazbene vode. Willy William će nastupiti 17. kolovoza!

  • Fedde Le Grand – svjetski DJ koji se 2009. godine proslavio pjesmom ‘Put Your Hands Up For Detroit‘. Njegov radijski show ‘Darklight Sessions‘ u eteru Entera svira svakog petka od 22h. Fedde Le Grand će nastupiti 18. kolovoza!

  • Alok – Headliner Sea Dance Festivala koji je uz Martina Garrixa, Davida Guettu, Armina van Buurena u vrhovima ljestvica najboljih DJ-eva svijeta. Alok je četvrti najbolji DJ svijeta prema DJ Mag ljestvici. Alok nastupa 19. kolovoza.

Osim njih biti će još puno odlične ekipe koja će rasplesati publiku od 17. do 19. kolovoza u jednom od najvećih i najboljih klubova u regiji — Diamond Clubu u Malinskoj na Krku.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sea Dance Festival (@seadancefestival)

U prodaji su dnevne redovne i VIP ulaznice za svaki događaj – Willy William (17. kolovoza), Fedde Le Grand (18. kolovoza) i Alok (19. kolovoza).

(naslovna foto: Facebook/Sea Dance Festival)