Raspored nastupa na Ultri Europe – evo tko nastupa koji dan!

uef

Kad prođu još dva petka, onaj treći će označiti početak najboljeg glazbenog festivala u Hrvatskoj! Više od 140 tisuća ljudi iz više od 140 zemalja svijeta, plesat će u splitskom Parku Mladeži na Ultri Europe 2023.

Main stage Ultra Europe Festivala u petak 7. srpnja, zatvorit će neponovljivi Hardwell! A imena koja će se izmjenjivati prije njega na glavnoj pozornici su impresivna: Zedd, Axwell, Oliver Heldens, Gryffin i Plastik Funk.

main

Eksplozivna je i subota, 8. srpnja. Veliki show će napraviti Steve Aoki, Timmy Trumpet i DJ Snake za kraj dana, a tu su još i Tchami, Nora En Pure i Mykris.

Splitski dio Ultre Europe u velikom stilu će u nedjelju, 9. srpnja, zaključiti Alesso, Martin Garrix i Afrojack, a prije njih na main stageu će nastupiti W&W, Morten i Fedde le Grand.

Brutalan line up čeka nas i na Resistance stageu. Dovoljno je reći Charlotte de Witte, Boris Brejcha i Carl Cox!

res
res

Petak je, naime, na Resistanceu rezerviran za Charlotte de Witte, Adama Beyera, a tu su i Enrico Sangiuliano, Hi-Lo, Tomo In Der Muhlen i Millean. U subotu nas čekaju Boris Brejcha, Mathame, Massano, Maz i Rory Lynam, a u nedjelju Carl Cox, Nicole Moudaber, Juliet Fox, Perro Fullhouse i Ginchy.

Odlična imena su i na UMF Radio stageu. Tamo će, između ostalih, rokati Vanillaz, Mike&Me, Lorenzo, Pink Panda, a super imena su i na Oasis stageu: Moon Shot, Wekingz, Markhese, Alex Pizzuti i mnogi drugi.

um

oas

Odlična imena, nezaboravna atmosfera, vrhunska lokacija – sve nas to čeka na još jednoj Ultri Europe. Ostaje ti samo još da skupiš ekipu i kreneš put Splita.

Vidimo se u Parku Mladeži, Enter Zagreb će i ove godine imati svoj studio ispred Main Stagea. Neka odbrojavanje do najboljeg ljetnog partyja započne!

(naslovna slika: Ultra Europe/Facebook)