Dennis Cruz i Joseph Capriati na prvom izdanju Gates of Agartha

Ovaj vikend 23. i 24 lipnja se sprema prvo izdanje Gates of Agartha Cave Romane u Istri  na jedinstvenoj lokaciji i među headliner-ima su se našli Dennis Cruz i Marco Carola.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BSH events (@bshevents)

Među glavnim izvođačima je i Joseph Capriati, pravog imena Giuseppe Capriati  koji je karijeru započeo s 11 godina u rodnom gradu Caserta na jugu Italije. 2009. godine započeo je suradnju s velikanom Adamom Bayerom te počinje izdavati singlove za njegovu izdavačku kuću Drumcode Records. Čest je gost najvećih festivala kao što su Tomorrowland, Awakenings, Time Warp i drugi, a jedna od najposjećenijih večeri posljednjih godina na Ibizi je njegova u klubu Amnesia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BSH events (@bshevents)

Uz Capriatia svoj nastup na dvodnevnom spektaklu koji se održava za produženi vikend potvrdili su i talijanski superstar DJ Marco Carola, autor brojnih house hitova, španjolac Dennis Cruz, osnivač Crosstown Rebelsa Damian Lazarus, grčka zvijezda Echonomist i zvijezda nove generacije nizozemske house scene Chris Stussy. U Istru dolazi i regionalni support među kojima su Aldo Morro, Marcel i Pablo Panda.

Dvodnevno glazbeno druženje početak je suradnje hrvatskog glazbenog brenda BSH i poznatog američkog brenda Gate sa sjedištem u Los Angelesu koji su i organizatori sestrinskog događaja u turskoj Kapadokiji Echoes from Agartha.

Ulaznice za prvo izdanje Gates of Agartha su u prodaji preko sustava Entrio na linku.

(naslovna slika: BSH events/Facebook)