Culture Club Revelin objavio program za ljeto 2023!

Culture Club Revelin, koji je nedavno proglašen 20. najboljim klubom na svijetu prema ljestvici DJ Mag-a, ovog ljeta postaje top destinacija poznatim producentima i DJ-evima. Najavljen je vrhunski ljetni program koji je počeo već 12. svibnja, a službeni kraj ljetne sezone obilježit će se za vikend 6. i 7. listopada.

Neka imena već su najavljena kroz proteklih mjesec dana, a na finalnom popisu našlo se još poznatih DJ-eva i producenata:  David Penn, Dombresky, EDX, Eli & Fur,  Fedde Le Grand, Franky Wah, Gorgon City, Mark Knight, Sam Paganini, Technasia i ZHU.

Sezonu je otvorio Offaiah i do sada su tamo nastupali EDX, Martin Ikin David Penn, a uskoro će gostovati i Nora En Pure.

Ovo ljeto se vraća i poznata NBA zvijezda Shaquille O’Neal tj. DJ Diesel i 1. srpnja na pozornicu dolazi i višestruki dobitnik Grammyja, Diplo koji je producirao hitove velikih svjetskih zvijezda, poput Beyoncé, Justina Biebera, Lil Waynea, Britney Spears, Chrisa Browna, Ariane Grand i Madonne.

Revelin će 19. srpnja ugostiti producenta Vintage Culture kojeg je DJ MAG prošle godine proglasio najboljim house DJ-em na svijetu, a po prvi put u Hrvatsku dolazi i ZHU, poznat po svojim hitovima poput Faded koji mu je donio nominaciju za nagradu Grammy u kategoriji najboljeg Dance/Elektronskog singla. Srpanj u Revelinu obilježit će i britanski producenti Bontan i Franky Wah, a posljednji dan u mjesecu rezerviran je za poznati producentski dvojac Solardo.

Kalendarski kraj ljeta obilježit će poznati techno DJ  Sam Paganini, a posljednji vikend rezerviran je za jednog od domaćih najrespektabilnijih DJ-eva, Peru Fullhousea (FH).

Zbog bogatog programa koji je veći od svih do sada, ove godine Revelin ima čak osam resident DJ-eva iz cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije: Alex G, Andrew Meller, BoZZo, DANCElectric, DJ Speed, El Maar, Kosta Radman i Mike Vale.

Službeni kraj ljetne sezone u Revelinu obilježit će se za vikend 6. i 7. listopada, a iz kluba poručuju da su za taj datum pripremili posebno iznenađenje koje će naknadno otkriti. Ulaznice za sve nastupe možeš naći na službenoj stranici kluba, a imati ćeš priliku i osvojiti ulaznice tijekom Dum dum ljeta tako da samo prati naše društvene mreže!

(naslovna slika: Culture Club Revelin/Facebook)