Vodič za Ultru Europe – kako se snaći na Parku Mladeži

Sad već možemo odbrojavati sate, a ne dane do početka najvećeg festivala u Hrvatskoj – Ultre Europe!

Donosimo neke od osnovnih informacija koje trebaš znati za lakše snalaženje na festivalu. Prvi festivalski dan je petak, ali već od srijede bi na Zapadnoj obali u Splitu trebala raditi kućica na kojoj bi se karte mogle mijenjati za festivalske narukvice.

Na lokaciji uz Park Mladeži to bi trebalo biti moguće od četvrtka. Na taj način, ranijim preuzimanjem festivalskih narukvica, možeš izbjeći velike gužve koje se uvijek stvaraju ispred wristband exchange kućica na dane festivala, u petak, subotu i nedjelju.

 

 

Ovisno o tipu ulaznice koje imaš, zamjena za narukvice i ove godine će biti na različitim ulazima. Najviša navala će naravno biti na GA ulazu (kod Oasis stagea) jer najviše ljudi ima GA ulaznice. Do glavnog ulaza dolazi se iz smjera Ulica Hrvatske Mornarice 10. Oni koji imaju VIP ili VVIP karte, svoje će narukvice predići ispred svojih ulaza koji su jasno obilježeni na karti.

Main stage, Resistance i Oasis pozornice su na istim mjestima kao i prošle godine, jedino se UMF Radio stage premjestio na drugu lokaciju, neposredno nakon ulaska kod GA entrancea.

Enterov studio će također biti na istom mjestu na sredini stadiona ispred Main stagea, iza glavnog šanka.

Na karti iznad možeš vidjeti gdje su svi šankovi, prva pomoć, stanice s vodom, food corners…


Droga, oružje, sprejevi, ruksaci, torbe, hrana, alkohol, otvorene kutije cigareta, kišobrani, dronovi, profesionalne kamere, samo su neke od zabranjenih stvari za unošenje na festival. Što je sve zabranjeno, a što je dopušteno pronađi na detaljnom popisu objavljenom na službenim društvenim mrežama Ultre Europe.

 

 

A jednom kad se smjestiš ispred odabrane pozornice, onda možeš uživati u najboljim DJ-evima svijeta.

U petak te čekaju Hardwell, Axwell, Charlotte de Witte, Oliver Heldens, Zedd…..

U subotu partijamo uz nova odlična imena: Steve Aoki, Timmy Trumpet, Boris Brejcha, DJ Snake, Tchami…, a nedjelju će spektakularno festival zaključiti Martin Garrix, Alesso, Afrojack, Carl Cox, W&W, Fedde Le Grand

 

(foto: Ultra Europe/Facebook)