Drugi dan Ultre: Aoki, Brejcha, DJ Snake i Timmy Trumpet rade show

Spektakularnim nastupima Hardwella, Axwella, Heldensa, Charlotte de Witte i brojnih drugih DJ zvijezdi započela je jučer još jedna nezaboravna Ultra Europe.

Nakon spavanja, nema odmora jer party se nastavlja. Na splitski Park Mladeži stižu nove svjetske DJ face. Main stage večeras zatvara čovjek koji obožava bacati torte Steve Aoki u 3:45 sati.

Prije njega na glavnoj pozornici izlazi Timmy Trumpet u 2:10 sati ujutro. Mykris u 20 sati otvara Main stage, Nora En Pure je u 21:25, slijedi Tchami u 23 sata, a francuski superstar DJ Snake izlazi na pozornicu u 00:35 sati.

Na susjednom Resistance stageu najveća zvijezda je svakako Boris Brejcha. Njemački DJ će započeti set u 3 sata ujutro. Prije njega na Resistance stage nastupaju: Rory Lynam, Maz, Massano i Mathame.

Nešto malo dalje na UMF Radio stageu možeš uživati u gomili odličnih nastupa. Od 20 sati tamo su: Ana Antonova, Jan Kinčl, Tom Bug, Peznt, Arseniyeah, Ivna Ji, Vanillaz i Dave Caffrey. U 4 ujutro na pozornicu stiže Tjo.

I na četvrtom Oasis stageu već kod GA ulaza bude prilično rasplesano. U 20 sati sve započinju Ryu & Dante, a nastavljaju Robi Roka, DJ Viktoria i Sound of Yaz, a u ponoć stiže Markhese kao zadnji nastup dana na Oasis stageu.

Još jedan vrhunski dan na Parku Mladeži nakon kojega neće biti puno odmora jer u nedjelju nas čeka spektakularna splitska završnica uz vrhunska imena kao što su Martin Garrix, Alesso, Afrojack i Carl Cox.

(foto: Ultra Europe/Facebook)