Treći dan Ultre Europe: Martin Garrix, Carl Cox, Afrojack i Alesso za spektakularni kraj!

Večeras je vrhunac splitskog dijela Ultre Europe! Još jednu spektakularnu godinu na Parku Mladeži zaključit će DJ velikani: Carl Cox, Martin Garrix, Alesso, Afrojack, Fedde Le Grand i brojni drugi i to na četiri festivalske pozornice.

Još smo pod dojmom sinoćnjeg spektakla koji su priredili Steve Aoki, Boris Brejcha, DJ Snake, Timmy Trumpet i ostatak ekipe, a već večeras nas čeka fantastični zaključak trodnevne splitske Ultra Europe priče.

Ultru Europe ove godine će zatvoriti švedski superstar Alesso koji se na Main Stage penje u 3:45 sati. Prije njega atmosferu će zapaliti Martin Garrix čiji set počinje u 2:05 sati ujutro.

Fedde Le Grand otvara Main Stage u 20 sati, Morten je u 21:05, W&W u 22:40, a Afrojack stiže 15 minuta nakon ponoći.

Na susjednom Resistance stageu najveća zvijezda je legendarni Carl Cox. Britanac će započeti set u 3 sata ujutro.

Prije njega na Resistance stage nastupaju: Ginchy, Pero Fullhouse, Juliet Fox i Nicole Moudaber.

Na UMF Radio stageu možeš uživati u gomili odličnih nastupa. Od 20 sati tamo su: Huy DX, Lorenzo, Chris Willsman, Gil Glaze, Yamatomaya, Mike&Me, Jimmy Clash, Pink Panda, Avadox, Akira i Yaksa.

I na četvrtom Oasis stageu je živo od 20 sati. Tamo će nastupiti: Tom William, Luca Santiago, D3fai i Alex Pizzuti.

S ovim imenima završit će splitski dio ovogodišnje Ultre Europe, a dio partijanera nastavit će Ultra avanturu na otocima gdje ih, između ostalih, čekaju KSHMR, Afrojack i Solardo.

U ponedjeljak je na Braču Regatta Party, u utorak su na Hvaru Ultra Beach i Resistance Hvar, a Vis će zaključiti Destination Ultra s Resistance Vis programom u srijedu.

(foto: Ultra Europe/Facebook)