Ultra Europe se danas nastavlja na Braču, stiže KSHMR!

Ultra Europe je od 2013. godine, kada je festival započeo svoju nevjerojatnu priču, postao jedan od najprepoznatljivijih festivalskih brendova diljem svijeta.

Osim nevjerojatne produkcije i liste izvođača, koja svake godine predstavlja ono najbolje od elektroničke glazbe, poznat je i po jedinstvenoj tituli – riječ je o prvom i jedinom destinacijskom festivalu na svijetu, koji se održava na čak četiri lokacije i nudi puno više od samo glazbe.

Nakon tri dana ludog partijanja na splitskom Parku Mladeži slijede nam top tri otočne destinacije jer se Ultre Europe vibra seli na Brač, Hvar i Vis. Tamo nas očekuju Regatta party, ULTRA Beach, RESISTANCE Hvar i RESISTANCE Vis.

Preostalo je još mali kontingent ulaznica za ove posebne party lokacije, a moguće ih je osigurati putem sustava Entrio.

Destination ULTRA otvara svoje deveto poglavlje na Braču, točnije u 585 Clubu, gdje će se danas (10. srpnja) održati Regatta party.

Riječ je o jednom od najatraktivnijih otvorenih klubova na Mediteranu, u blizini najljepše plaže na svijetu – Zlatnom ratu.

Zvijezda večeri je KSHMR, indijsko-američki DJ, producent, skladatelj, bivši reper i pjevač, čije je pravo ime Niles Hollowell-Dhar i koji ima više od 1.5 milijuna pratitelja na Instagramu.

Secrets‘, ‘Bombay Dreams‘ i ‘Devil Inside Me‘ samo su neki od hitova kojima je osvojio globalnu EDM scenu i koji su ga odveli na najpoznatije festivalske pozornice.

Na pozornici 585 Cluba će mu se pridružiti i brazilska DJ zvijezda Sevek, kao i Gil Glaze te naš Joe2Shine. Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio, a mogu se osigurati po cijeni od 29€.

(foto: Ultra Europe/Facebook)