Ultra Europe se danas nastavlja na Braču, stiže KSHMR!

Written by on 10/07/2023

Ultra Europe je od 2013. godine, kada je festival započeo svoju nevjerojatnu priču, postao jedan od najprepoznatljivijih festivalskih brendova diljem svijeta.

Osim nevjerojatne produkcije i liste izvođača, koja svake godine predstavlja ono najbolje od elektroničke glazbe, poznat je i po jedinstvenoj tituli – riječ je o prvom i jedinom destinacijskom festivalu na svijetu, koji se održava na čak četiri lokacije i nudi puno više od samo glazbe.

Nakon tri dana ludog partijanja na splitskom Parku Mladeži slijede nam top tri otočne destinacije jer se Ultre Europe vibra seli na Brač, Hvar i Vis. Tamo nas očekuju Regatta party, ULTRA Beach, RESISTANCE Hvar i RESISTANCE Vis.

Preostalo je još mali kontingent ulaznica za ove posebne party lokacije, a moguće ih je osigurati putem sustava Entrio.

Destination ULTRA otvara svoje deveto poglavlje na Braču, točnije u 585 Clubu, gdje će se danas (10. srpnja) održati Regatta party.

Riječ je o jednom od najatraktivnijih otvorenih klubova na Mediteranu, u blizini najljepše plaže na svijetu – Zlatnom ratu.

Zvijezda večeri je KSHMR, indijsko-američki DJ, producent, skladatelj, bivši reper i pjevač, čije je pravo ime Niles Hollowell-Dhar i koji ima više od 1.5 milijuna pratitelja na Instagramu.

Secrets‘, ‘Bombay Dreams‘ i ‘Devil Inside Me‘ samo su neki od hitova kojima je osvojio globalnu EDM scenu i koji su ga odveli na najpoznatije festivalske pozornice.

Na pozornici 585 Cluba će mu se pridružiti i brazilska DJ zvijezda Sevek, kao i Gil Glaze te naš Joe2Shine. Ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio, a mogu se osigurati po cijeni od 29€.

(foto: Ultra Europe/Facebook)

Facebook Comments

[There are no radio stations in the database]