Ultra seli na Hvar – čekaju nas Ultra Beach i Afrojack!

Regatta Party na Braču bila je prva stanica nakon splitskog trodnevnog partijanja, a danas smo već uplovili na hrvatski hit party otok – Hvar.

Drugi destinacijski ULTRA dan odvija se u režiji Carpe Diem Beach Cluba, smještenog na atraktivnim Paklenim otocima na Hvaru.

Program počinje u ranim podnevnim satima, uz plesni program tradicionalnog ULTRA Beacha. Ovaj je dnevni party poznat po posebnoj energiji i trenucima zbog kojih ga mnogi prozivaju najboljim beach partyjem u Europi.

Na Hvar, nakon Splita, stiže Afrojack, nizozemska super zvijezda koja je godinama u samom vrhu najboljih DJ svijeta, i to u sklopu svog programa Jacked Takeover.

Osim njega, nastupit će i Chasner, Chico Rose, Cosmicat, Julian Cross i Mike Williams. Cijena GA ulaznica je 45€, a VIP ulaznice 149€, a mogu se kupiti putem sustava Entrio.

Večer se nastavlja na istom mjestu uz program RESISTANCE Hvar kada plesni podij preuzimaju obožavatelji malo tvrđeg house i techno zvuka.

Nicole Moudaber, libanonsko-britanska osnivačica izdavačke kuće, radijska ličnost te DJ-ica i producentica headlinerica je ove večeri, a koja će zavladati plesnim podijem svojim jedinstvenim techno i house ritmovima.

Noć otvaraju Maxim Lany i Groove Masters, sve će dodatno začiniti i berlinski techno duo Pan-Pot. Ulaznice za ovu glazbenu priču još se mogu osigurati po cijeni od 29€.

(foto: Ultra Europe/Facebook)