Objavljen je puni program desetog izdanja Sonus festivala!

Samo nekoliko dana preostalo je do velike proslave 10. rođendana Sonus festivala i imamo finalni popis izvođača koji će tijekom 5 dana i 5 noći nastupiti u klubovima na Zrću.

Jubilarni Sonus će ugostiti 91 izvođača svjetske, regionalne i lokalne scene i okupiti partijanere iz više od 80 zemalja svijeta i održati će se od 20. do 25. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius, Kalypso i Euphoria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SONUS FESTIVAL® (@sonusfestival)

Fanovi elektroničke glazbe moći će uživati u nastupima nekih od najvećih imena na svjetskoj sceni i plesati uz ARTBAT, Kölscha, Marca Carolu, Ricarda Villalobosa, Richie Hawtina, Andrea Olivu, Reinier Zonnevelda, Joseph Capriatija i mnoge druge koji već tradicionalno posjećuju Sonus svake godine, kao i Claptona, Mochakka, Dipla, Indiru Paganotto, Samu’ Abdulhadi, 999999999 i mnoge druge kojima će ovo biti prvi nastup na festivalu.

Svakog dana festivala Jadranskim morem plovit će brodovi na kojima će nastupiti Lilly Palmer, Marko Nastić, Vintage Culture, Pan-Pot, Dejan Milićević, Paula Temple, Glia, Trym i DJ Jock.

Ulaznice za boat partije su se već rasprodale u prvih 24 sata ali još stigneš kupiti povoljnije regionalne festivalske ulaznice preko službene web stranice festivala.

(naslovna foto: Sonus Festival/Facebook)