ENTER ARMY: Javi nam od kud ti slušaš Enter Zagreb!

SAD, Maldivi, Australija, Španjolska, Irska, Njemačka, Kanada, Švicarska, Grčka, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Švedska, Makedonija, Srbija, Danska, Češka… Ovo su samo neke od zemalja iz kojih ste nam se javili jučer i odgovorili na naše Instagram pitanje: Od kud slušaš Enter?

Cres, Umag, Koprivnica, Split, Tisno, Samobor, Osijek, Rovinj, Repovec, Zadar, Lošinj, Novigrad, Rijeka, Gospić, Dragičevac, Pula, Dubrovnik, Slavonski Brod, Varaždin i naravno Zagreb neka su od gradova i mjesta iz Hrvatske iz kojih ste se jučer javili da slušate Enter.

#EnterArmy je stvarno po cijelom svijetu, ima nas u brojnim državama, na različitim kontinentima. Tako da naš FM signal koji se može čuti samo na području Zagreba, s internetskim streamom ili mobilnom aplikacijom zvuk Entera dovodi na bilo koje mjesto u svijetu.

Hvala ti što nas slušaš i kad si daleko od Zagreba, uvijek nam se možeš javiti ili preko naših društvenih mreža na Instagramu, TikToku, Facebooku, ili na [email protected], ili nam pošalji glasovnu na WhatsApp na broj +385 99 7 97 99 99 i reci nam od kud ti slušaš Enter Zagreb.

Veliki pozdrav od ekipe Entera ma gdje god se u svijetu nalaziš!