Steve Aoki ponovno stiže u Hrvatsku!

Velika DJ zvijezda ponovno se vraća u Hrvatsku. Steve Aoki ovu će nedjelju (6. kolovoza) nastupati na Krku u klubu Diamond.

DJ, producent, modni dizajner, poduzetnik i NFT vizionar… Steve Aoki nije samo DJ koji gađa ljude tortama nego jedan od najuspješnijih američkih artista elektroničke glazbe poznat po energičnim nastupima.

Aoki je 2012. objavio debitantski solo album Wonderland, koji mu je donio nominaciju za Grammy za najbolji dance/elektronički album. Surađivao je s impresivnim popisom različitih izvođača kao što su BTS, Maluma i Linkin Park, a može se pohvaliti sa 17 milijuna slušatelja mjesečno na Spotifyu te s prosječnim mjesečnim dosegom od 77 milijuna na svim svojim platformama.

Ultra, Coachella, Lollapalooza, Tomorrowland… nema važnijeg festivala na kojem Aoki nije nastupio, a jedne je godine zabilježio čak 250 nastupa diljem svijeta. Također, od 2012. drži Guinnessov svjetski rekord kao glazbenik koji je najviše putovao u jednoj godini.

Ulaznice za njegov nastup u Malinskoj su dostupne u sustavu Entrio po cijeni od 40€ i 60€.

Inače, danas je Aoki izbacio i novu stvar ‘Won’t Forget This Time‘ nastalu u suradnji s dobro poznatim imenima: KAAZE i John Martin.

(naslovna foto: Steve Aoki/Facebook)