Techno rujan u Revelinu!

Bez obzira što je srce sezone iza nas, u Dubrovniku se ne prestaje s partijanjem i za rujan se priprema opasan program kad svakog petka dolaze vrhunski svjetski i regionalni DJ-evi.

Ovog ljeta je Culture Club Revelin ugostio neke od najjačih imena elektronske glazbene scene. Na programu su se našli Diplo, Gorgon City, Vintage Culture, Artbat, Solardo, Fedde Le Grand, John Summit i mnogi drugi.

Za posljednji ljetni mjesec spremaju se opasna techno gostovanja.

Prvi dan u rujnu dolazi Nemanja Petković, DJ i producent iz Srbije poznat pod umjetničkim imenom Coeus, a idući petak dolazi talijanski producentski dvojac Alaia & Gallo. Nakon njih, 15. rujna, dolazi Sam Paganini čiji je ,,Rave” odmah postao klasik koji ima više od 100 milijuna streamova.

Za kraj mjeseca dolaze irski producent Matador i domaća snaga Pero Fullhouse koji je svirao uz velikane scene uključujući Laurenta Garniera, Jeffa Millsa i Carla Coxa.

Zatvaranje sezone bit će na ,,Closing Weekend6. i 7. listopada ali headliner-e ćemo saznati uskoro!

Culture Club Revelin je otvoren svakog dana od 22:30, a ulaznice se mogu nabaviti putem službene web stranice. Detaljnije informacije o svim događajima i obrazac za rezervaciju VIP stolova mogu se pronaći i na društvenim mrežama kluba.

(naslovna foto: Culture Club Revelin/Facebook)