EXIT Festival objavio Aftermovie i datume za 2024!

Ljetna festivalska sezona 2023. godine je iza nas ali zato sada imaš priliku doživjeti dijelić atmosfere s ovogodišnjeg izdanja EXIT Festivala.

Nakon što su predstavili svoju izdavačku kuću EXIT Soundscape, došao je red i na aftermovie. U Novom Sadu na Petrovaradinskoj tvrđavi su se okupili partijaneri iz cijelog svijeta početkom srpnja i proveli četiri dana uživajući u setovima najvećih zvijezda.

Na Mainstage-u su se našli Skrillex, The Prodigy i Alesso, dok su se Dance Arenu preuzeli velikani poput Amelie Lens, Erica Prydza i Camelphat. Neke od njihovih setova možeš već naći na njihovom YouTube kanalu među kojima je i iznenadni B2B set Nine Kraviz i Indire Paganotto.

Osim što smo dobili aftermovie, saznali smo i datume za EXIT 2024. Dobro se pripremi jer 11. – 14. srpnja se ponovno okuplja ekipa i partija na festivalu koji je prema DJ MAG-u jedan od top 10 festivala na svijetu. Prodaja ulaznica za sljedeće izdanje festivala počinje 10. listopada i sve informacije možeš naći na njihovoj službenoj stranici.

(naslovna foto: Exit Festival/Facebook)