ULTRA EUROPE SLJEDEĆE GODINE SLAVI 10. ROĐENDAN!

Nakon devetog izdanja koje je bilo ovog ljeta, napokon znamo kada će se održati iduće izdanje Ultre Europe na kojem slavimo 10. rođendan festivala.

Jubilarno izdanje održat će se od 12. do 14. srpnja 2024. godine u splitskom Parku mladeži, nakon čega kreće Destination ULTRA Europe na Braču, Hvaru i Visu.

ULTRA Europe se u samo 9 godina uspjela popeti na drugo mjesto prema brojkama posjetitelja i ostalim festivalskim sadržajima unutar velike ULTRA Worldwide obitelji, što znači da je ispred gradova domaćina kao što su Tokyo, Hong Kong, Shangai, Sao Paolo, Johanesburg, Singapur, Abu Dhabi i Lima.

Od početka se puno toga promijenilo. Festival je započeo kao dvodnevno događanje na Poljudu, koje je privuklo posjetitelje iz 70 država svijeta, a danas je ULTRA Europe veliki svjetski brend koji traje 7 dana, odvija se u 4 grada i na 10 pozornica, a tijekom godina je okupio više od 1 300 000 posjetitelja kao i najveće glazbene superzvijezde i ikone svjetske elektroničke scene.

Osim datuma, organizatori su najavili i prve informacije vezane uz prodaju ulaznica. Pripremi se za 10. listopada, točno u 10 sati i 10 minuta kad započinje prodaja ograničenog kontingenta early bird regionalnih ulaznica, po najpovoljnijim cijenama – trodnevne GA ulaznice po cijeni od 89€, trodnevne VIP ulaznice po cijeni od 289 i fan pit ulaznice po cijeni od 139€. Ulaznice će se moći osigiurati putem sustava Entrio. 

Sve informacije možeš pronaći na službenoj stranici festivala.

(naslovna foto: Ultra Europe promo)