ULTRA Europe u utrci za titulu najboljeg europskog festivala

I dok se čeka objava imena prvih velikih zvijezda koje ćemo iduće godine slušati na jubilarnoj Ultri Europe, organizatori našeg najvećeg festivala dobili su uzbudljivu vijest iz Švicarske.

Ultra Europe je u utrci za laskavu titulu najboljeg glazbenog festivala u EuropiEuropean Festival Awards.

U tijeku je glasanje za 13. izdanje ove posebne nagrade. Svi koji žele glasati mogu to učiniti i ovdje. Pobjednike ćemo saznati sredinom siječnja iduće godine.

Deseto izdanje festivala ULTRA Europe održat će se od 12. do 14. srpnja 2024. godine, na splitskom Parku mladeži, a organizatori najavljuju da uskoro stiže puno dobrih vijesti za sve Ultranaute koji željno iščekuju druženje u ovoj posebnoj rođendanskoj godini.

  (foto: Ultra Europe PR/Andro Tasovac)

Tijekom idućih tjedana bit će poznata imena prvih izvođača koji će nastupiti na jednoj od splitskih pozornica, ali prije toga, stiže i službeni aftermovie, jedinstveni desetominutni film, koji će oživjeti sjećanja na najposebnije trenutke devetog izdanja.

Early bird ulaznice su rasprodane, a TIER 1 faza upravo je krenula u prodaju pa će se tako trodnevne festivalske ulaznice od sada moći osigurati po cijeni od 99€, putem online sustava Entrio.

(naslovna foto: Ultra Europe PR/Julien Duval)