David Guetta okrunjen titulom najboljeg DJ-a svijeta

dg

Četvrti put se francuski superstar David Guetta popeo na sam vrh DJ MAG-ove tradicionalne top liste 100 najboljih DJ-eva svijeta. Na tom je mjestu zamijenio kolegu Martina Garrixa koji je prošlogodišnji broj jedan zamijenio brončanom, trećom pozicijom ove godine. Na drugo mjesto su se popeli Dimitri Vegas & Like Mike, četvrti je kao i prošle godine ALOK, a istu je poziciju, peto mjesto, ove godine zauzeo kralj trancea Armin van Buuren.

To je nevjerojatno, to je fantastično!” – rekao je Guetta za DJ Mag nakon što je doznao za svoju pobjedu.

To je odlično jer imam osjećaj da sam na vrhu Topa 100 uvijek zbog drugog razloga. Prijašnja dva puta je to zasigurno bilo zahvaljujući Future Raveu. Ovoga puta je to vjerojatno zahvaljujući ‘I’m Good‘. Volim što mogu izraziti različite osjećaje na različite načine” – pojasnio je ovogodišnji broj #1.

Šesti je ove godine na TOP 100 listi Timmy Trumpet, sedmi je Afrojack, a je osmi Steve Aoki. Jedina žena među deset najboljih na svijetu je Peggy Gou na devetom mjestu, a top 10 ekipu zaključuje Vintage Culture koji se u odnosu na prošlu godinu popeo za jedno mjesto i sada je deseti DJ svijeta.

Broj #11 je Alan Walker, #12 Calvin Harris, #13 Don Diablo, #14 R3hab, #15 KSHMR, #16 W&W, #17 Skrillex, #18 Charlotte de Witte, #19 Oliver Heldens, #20 Fisher, #21 Gordo, #22 Lost Frequencies, #23 Tiesto, #24 Nicky Romero…. #33 Fedde le Grand… #37 Hardwell

Cijelu Top 100 DJ listu DJ Mag-a pronađi ovdje.

(foto: David Guetta/Facebook)