Swedish House Mafia stiže na Roblox

Swedish House Mafia sa svjetskih mainstageva stiže službeno u prosincu na Roblox. Bit će to jedinstveno interaktivno metaverse glazbeno iskustvo od 01. prosinca.

Nevjerojatno!! Već igram unutar lobbyja i jedva čekam 01. prosinca da doživim koncert!” – napisao je jedan nestrpljivi fan na društvenim mrežama legendarnog švedskog trojca.

Gameri će tako moći igrati različite 3D igre inspirirane glazbom benda, prikupljati digitalne modne predmete, imati jedinstvene prilike za fotografiranje i još mnogo toga.

Središnji dio cijelog iskustva su interaktivne igre koje vode korisnike kroz neke od najomiljenijih pjesama benda. Svaka je igra jedinstveno napravljena kako bi odgovarala stihovima i emocionalnom sadržaju legendarnih pjesama.

Za razliku od tradicionalnih virtualnih koncerata u 3D prostoru, koncept ovdje je pozvati igrače da se aktivno uključe u glazbu umjesto da pasivno promatraju. Odabir pjesama obuhvaća cijelu karijeru benda, od globalnog hita ‘One‘ do ovogodišnjeg ‘Ray of Solar‘. Dodatno, uključuje hitove iz ‘Paradise Again‘ ere, kao što su ‘Moth To A Flame‘ ili ‘Heaven Takes You Home‘.

Ova objava stiže nakon njihovog spektakularanog nastupa u Las Vegasu tijekom vikenda Formule 1. U noćnom klubu XS za DJ pultom im se tada pridružio, između ostali, i holivudska zvijezda Michael B. Jordan.

(foto: Swedish House Mafia/Facebook)