Calvin Harris se nakon desetljeća vraća na Ultru Miami

Vani je prvi line up za iduću Ultru Miami koja se tradicionalno održava krajem ožujka. Još su samo četiri mjeseca ostala do novog velikog spektakla u Bayfront Parku na Floridi.

Ultra Music Festival će uskoro objaviti drugu fazu line up-a, a u prvoj smo doznali da se ponovno na Ultru vraća škotska DJ superzvijezda Calvin Harris. Zadnji put smo ga na Ultrinom stageu imali prilike gledati sada već daleke 2013. godine. Osim njega, na festival stiže i najbolja svjetska DJ-ica, Koreanka s berlinskom adresom Peggy Gou. Fisher i Chris Lake će ekskluzivno prvi put zajedno svirati u sklopu njihovog zajedničkog projekta Under Construction.

Ultra je potvrdila i nastup Davida Guette, ovogodišnjeg broja #1 na DJ Mag-ovoj listi najboljih DJ-eva svijeta. U Miami stižu i Martin Garrix, Hardwell, ARTBAT, Amelie Lens, Eric Prydz, Oliver Heldens, Adam Beyer, Afrojack, Camelphat, Nina Kraviz, Reinier Zonneveld, Vintage Culture, Zeds Dead

Ultra Music Festival u Miamiju, prva faza line up-a (foto: UMF)

Dvadeset i četvrta Ultra Miami će se održati od petka 22. ožujka do nedjelje 24. ožujka 2024. Prvi kontigent karata koji je bio stavljen u prodaju je rasprodan, a u prodaji je drugi dio ulaznica za ovaj spektakl elektronske glazbe. Cijene trodnevnih ulaznica kreću se od 350 dolara.

Ove je godine na Ultru u Miamiju došlo više od 165 tisuća fanova iz više od 100 zemalja svijeta. Mi u Hrvatskoj nestrpljivo čekamo hoće li neka od ovih imena završiti i na popisu za Ultru Europe u Splitu, koja će iduće godine, kao i Enter Zagreb, proslaviti okruglih 10 godina.

(naslovna foto: Facebook/Ultra Music Festival)