DRIVING HOME 4 CHRISTMAS: Enter Zagreb te fura doma za Božić

Ovog Božića ideš doma na naš račun! U suradnji sa Zvijezdom rješavamo te stresa, gužvi, skupih karata, neljubaznih kontrolora te strke u ovo blagdansko vrijeme. Vozimo te direkt na tvoju adresu za obiteljski blagdanski stol, bez obzira nalazi li se tvoj “dom” u Slavoniji, Istri, Dalmaciji, Zagorju ili je sasvim blizu, u nekom zagrebačkom kvartu!

Kako do nagrade? Javi nam se glasovnom porukom na Enterov WhatsApp (099 7979 999) i s nama podijeli avanture, zavrzlame i svoja najgora iskustva s putovanja doma za blagdane.

  • npr. bus je zapeo u snijegu, po putu si izgubio poklone, u vlaku nije bilo mjesta ili si probao ići na foru švercanja pa na pola puta dobio kaznu? Može, sve prihvaćamo! Bitno je da je priča smiješna, kreativna i realna.

Ekipa Entera prvu najbolju (odnosno najgoru) priču bira u srijedu 06. prosinca, drugu tjedan kasnije 13. prosinca, a treću 20. prosinca 2023. godine.

Pravilnik možeš pročitati ovdje.

 

O sponzoru:

Zvijezda TUNA namaz – Okus koji osvaja, kvaliteta koja oduševljava

 

Osluškujući želje i potrebe potrošača, Zvijezda je vratila na police TUNA namaz koji dolazi u praktičnom pakiranju od 100 grama.

TUNA namaz, stvoren je s pažnjom i strašću, a napravljen je na bazi Zvijezda majoneze, što garantira ne samo vrhunsku kvalitetu već i nezaboravan okus u svakom zalogaju.

Iz Zvijezde ističu da je TUNA namaz nositelj oznake Dolphin Safe, simbola predanosti očuvanju prirode i podrške globalnim inicijativama zaštite dupina.

Osim što je pravo gastronomsko iskustvo, ovaj namaz predstavlja i izvor visokokvalitetnih proteina, čime postaje vaš saveznik u održavanju uravnotežene prehrane. Dolazi u praktičnom pakiranju, tubi, a čuva se u hladnjaku.

Uz TUNA namaz možete brzo i jednostavno stvoriti ukusan obrok – nanesite ga na svježi kruh, dvopek ili tost. Otkrijte zadovoljstvo trenutka uz Zvijezda TUNA namaz – spoj vrhunske kvalitete, neodoljivog okusa i praktičnosti u svakom zalogaju.

#zvijezda_hr #zvijezda