ENTER dobio nagradu publike za najbolji regionalni radio!

ENTER Zagreb je najbolji regionalni radio ove godine, odlučili su to glasovi publike iz Hrvatske i zemalja iz regije. Na svečanoj dodjeli nagrade u zagrebačkom klubu Boogaloo, Enter je dobio nagradu Ambasador koja se već sedmu godinu dodjeljuje za vrhunska dostignuća u elektroničkoj glazbi Hrvatske i regije.

ENTER Zagreb je u hrvatsku metropolu 2014. godine zvuk iz svjetskih klubova doveo na radio.

Već deset godina smo tu zbog svojih vjernih slušatelja. Posebno me veseli da je ova nagrada stigla upravo na temelju glasova publike, i to ne samo iz Hrvatske, nego i susjednih država. Možemo biti ponosni da Zagreb ima radio koji je ambasador elektronske glazbe i izvan granica Hrvatske” – izjavio je direktor Entera Zagreb Dario Antunović.

Glazbeni urednik Luka Jovica, koji je preuzeo nagradu, pritom je poručio: “Velika nam je čast osvojiti nagradu Ambasador, pogotovo gdje publika glasa. To znači da se naš rad puno cijeni. Ovo nam je glavna motivacija da budemo bolji, da radimo na kvaliteti, da gradimo ovu, malu, ali vrijednu scenu elektroničke glazbe i dalje.

 

Matteo i Luka s nagradom Ambasador koju je Enter Zagreb dobio za ‘Regionalni radio godine’

 

Regionalne nagrade publike (foto: Ambasador)

Prije tri godine, Enterova emisija o novim elektroničkim underground hitovima ‘Enter Peglaona‘, proglašena je radijskom emisijom godine.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enter Zagreb (@enterzagreb)

(naslovna foto: Press/Ambasador)