Vani je aftermovie Ultre Europe!

Radijska najava i kadrovi prekrasnog i osunčanog Pelješkog mosta uvode nas u službeni ovogodišnji aftermovie najjačeg glazbenog festivala u Hrvatskoj – ULTRA Europe festivala.

Redaju se kadrovi Bola na Braču, Omiša, skrivenih vala, jadranske magistrale, sve do dolaska u grad pod Marjanom, a onda se zarazni plesni ritam širi cijelim Splitom

Aftermovie je opet radio Final Kid, a soundtrack u videu se sastoji od ovih traka: Quarterhead, SESA – ‘You will see’, Sebastian Wibe – ‘Paradise’, David Guetta, MORTEN – ‘Lost in the Rhythm’, It’s Murph – ‘Food for the Soul’, Roberto Capuano – ‘When the lights go down’, Capricorn – ’20hz’ (Carl Cox Remix), Kolsch – ‘All that Matters’ (Artbat Remix).

Tako nas je ULTRA Europe u ovih desetak minuta vratila nakratko u jedan od najboljih ljetnih trenutaka ove godine, ali i najavila da nas iduće čeka još veći spektakl jer ULTRA Europe, kao i ENTER Zagreb, iduće godine slavi 10. rođendan!

Jubilarno deseto izdanje festivala održat će se od 12. do 14. srpnja u Splitu, a potom slijedi već tradicionalno Destination ULTRA putovanje hrvatskim otocima (Brač, Hvar i Vis).

Trodnevne TIER 1 ulaznice za splitski dio festivala još se kratko mogu osigurati po cijeni od 99 eura, a uskoro kreće TIER 2 faza u kojoj će ulaznice ove kategorije iznositi 115 eura.

Za VIP iskustvo potrebno je izdvojiti 289 eura za trodnevnu ulaznicu, a u TIER 2 fazi iznosit će 299 eura. Trodnevna VIP FAN PIT ulaznica trenutno se može osigurati po cijeni od 139 eura, dok će u TIER 2 fazi će iznositi 159 eura. Više informacija oko ulaznica može se pronaći na entrio.hr.

(naslovna foto: Ultra Europe/Facebook)