Barack Obama u svoju listu top pjesama uvrstio i Johna Summita!

Uvijek krajem godine dobijemo hrpu različitih listi sa najboljim pjesmama godine. Za kraj 2023. godine dobili smo jednu takvu o kojoj svi pričaju, a za koju nismo ni mogli očekivati da će biti tako popularna.

To je lista Baracka Obame koji je naveo svojih TOP 27 pjesama za 2023. godinu.

 

Popis pjesama počinje s latino vibrom. Uvrštena je suradnja između Karol G i Shakire na “TQG”. Odmah nakon toga slijedi opuštajuća “I Remember EverythingZacha Bryana i Kacey Musgraves, dodajući dašak americane na cijelu listu.

Osim opuštajuće glazbe i doze americana, u listu je također uključio onaj važan dio nostalgije s “Road to FreedomLennyja Kravitza i “Crazy LoveRite Wilsona i Keitha Urbana.

Za nas, ljubitelje elektronske glazbe Obama je u svojoj listi dao priznanje prošlogodišnjoj elektronskoj himni Johna Summita & HayleWhere You Are“, dodajući jedan veliki zaokret ovom glazbenom putovanju.

Zanimljiva činjenica je da je u svoju playlistu uvrstio čak i Beyoncé koja ima suradnju s Kendrickom Lamarom – “America Has A Problem” čime nam možda nešto i poručuje.

Popularne artiste poput Karol G, Shakire, Beyoncé, Kendricka Lamara i drugih možeš slušati na našem novo otvorenom podkanalu Enter Club!

 

(naslovna foto: Facebook/LMF Festival)