Najbolja elektronska glazba na okupu: Dodjela nagrada ELECTOR 2023.

U subotu od 20:30h svi ljubitelji elektronske glazbe imat će priliku iskusiti glazbeni doživljaj na dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade ELECTOR. Dodjela će se održati u Tvornici Kulture pružajući publici odličnu atmosferu i live DJ setove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ELECTOR (@nagradaelector)

Nominirani, poput Andrea Ljekaj x Je Veux, Tom Bug i Grooveline, PEZNT, Jan Kinčl, Sven Nalis, Sun U, Klaada, Petar Dundov, Korak te Ivna Ji, preuzet će DJ pult za vrijeme eventa. Nakon službenog dijela, Felver će osigurati odličan after-party.

Nagrade će biti uručene onima koji su najviše doprinijeli klupskoj kulturi i elektroničkoj sceni u protekloj godini. Voditeljica večeri, Ida Prester, očekuje se da će dodatno začiniti večer, a dobitnike će predstaviti poznata imena elektroničke glazbene scene.

Osim žirija i publika ima priliku sudjelovati u odabiru najboljeg DJ-a. Za nagradu publike DJ-a godine bori se čak 13 izvođača, a neki od njih su Insolate, Jan Kinčl, Matroda, Mimi, PEZNT

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ELECTOR (@nagradaelector)

Svake godine, hrvatska elektronička glazbena scena raste u broju izdanja i postiže značajne uspjehe ne samo na regionalnoj, već i na globalnoj glazbenoj sceni. Ovogodišnja ELECTOR nagrada obećava najbolje izdanje do sada. Ako želiš pratiti treće izdanje dodjele nagrade ELECTOR, moguće je gledati livestream na raznim domaćim portalima i na Facebook stranici nagrade ELECTOR te njihovoj web stranici.

(naslovna foto: Facebook/Elector)