ULTRA DESTINATION 2024.

Deseto izdanje Ultra Europe je sve bliže i s njom dolazi i novo izdanje ULTRA DESTINATION! Jedinstven spoj glazbe i hrvatskih otoka koji je proglašen jedinstvenim iskustvom u svjetskoj glazbenoj industriji.

U ponedjeljak ujutro, nakon što Park mladeži zatvori svoja vrata, više od 200 jedrilica i jahti, kreće na put prema otocima, a među njima plovi i ekskluzivna ULTRA Europe Family jahta, koja omogućuje najbolji i najposebniji doživljaj ove jedinstvene priče.

Prva stanica je Brač gdje te čeka nezaboravna plesna noć na Regatta partyju. Riječ je o intimnom, ali snažnom klupskom iskustvu i posebnoj atmosferi koja će zagrijati sva srca, a održat će se 15. srpnja u 585 Clubu na Bolu, u blizini jedne od najljepših plaža na svijetu.

U Hvaru se sprema ULTRA Beach koji će se održati u Carpe Diem Beach Clubu na Paklenim otocima, 16. srpnja. Nastupali su tu Martin Garrix, Afrojack, Fedde Le Grand i brojni drugi, a rođendanski tjedan, u kojem će se svaki dan slaviti velika deseta obljetnica, na Hvar će dovesti još sjajnih glazbenika.

Iako je mjesto radnje je isto, večer donosi potpuno nove ritmove i sliku. Carpe Diem osvojit će program RESISTANCE Hvar, a plesni podij obožavatelji house i techno zvuka.

Posljednja noć ispratit će se uz program RESISTANCE VIS koji je na rasporedu 17. srpnja, na jednom od najekskluzivnijih mjesta na Mediteranu, u tvrđavi Fort George.

Riječ o boutique događanju, koje obilježava ples uz vodeće underground umjetnike te čudesni izlazak sunca pa je prava privilegija biti dijelom posljednje Destination ULTRA stanice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ultra Europe (@ultraeurope)

Ako želiš iskustiti dodatni luksuz, možeš iskoristiti mega jahtu Ultre Europe koja uključuje smještaj u dvokrevetnoj kabini, uz doručak i ručak te VIP ulaznice na sve službene partyje desetog izdanja festivala ULTRA Europe.

Više informacija se može pronaći na poveznici. Sve ostale informacije o destinacijama te ulaznicama mogu se pronaći na ovoj poveznici .

(naslovna foto: Promo/Ultra Europe)