Objavljeni prvi izvođači koji dolaze na 10. Ultru Europe!

Počinjemo odbrojavanje do velikog desetog izdanja Ultre Europe jer napokon znamo prva imena koja dolaze na Park Mladeži!

Splitski Park Mladeži, od 12. do 14. srpnja, ponovno postaje epicentar globalne EDM glazbene scene jer ULTRA Europe po deseti put otvara svoja vrata.

Prvi izvođači za koje znamo da dolaze su: Armin van Buuren, Adam Beyer, Boris Brejcha, Eric Prydz, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet!

Adam Beyer, Boris Brejcha, Hardwell, Martin Garrix i Timmy Trumpet bili su prošle godine i apsolutno rasturili Mainstage i Restistance, a Armina Van Buurena nismo vidjeli na Parku Mladeži od 2022. godine.

U deset godina postojanja Ultra Europe uspjela je izgraditi jedinstvenu priču na našoj obali i okuplja partijanere iz cijelog svijeta, a ove će se godine festival transformirati u povijesni događaj koji se jednostavno ne propušta.

Prva faza Early Bird ulaznica rasprodala se u rekordnom roku, a cijena druge faze za ovaj trodnevni glazbeni spektakl Hrvatima iznosi 115€. Za one koji žele svoje iskustvo podići na višu razinu, tu je VIP ulaznica za 289€. Fan Pit ulaznice rasprodane su jednakom brzinom, a organizatori potvrđuju da je potražnja ove godine nikad veća. Zbog toga ti preporučujemo da požuriš do najbližeg prodajnog mjesta Tisak Media ili da putem sustava Entrio na linku osiguraš svoje mjesto.