10 YEARS IN YOUR EARS – ENTER danas slavi deseti rođendan!

Koliko ti se život promijenio u posljednjih deset godina? Puno toga se dogodilo u svijetu i u našim životima od te 2014. godine kada se ENTER Zagreb prvi put oglasio u hrvatskom radijskom eteru.

Kada je tog jutra, 12. ožujka, u eteru zasvirala sada već legendarna stvar ‘AnimalsMartina Garrixa, mnogi su pronašli radijsku postaju koju su dugo željeli. Tada je startao radio koji je počeo svirati EDM koji je osvojio svjetske klubove, a u Hrvatskoj se do tada nije mogao puno čuti u medijima.

Kasnije, iste godine, u Hrvatskoj se pojavio najveći glazbeni festival Ultra Europe, a Enterov radijski studio svake se godine za vrijeme festivala seli u Split, ispred velikog Ultrinog mainstagea.

Mijenjali su se tijekom ovih deset godina hitovi, događaji, voditelji, čak i valute, stizali su neki novi klinci, neki novi DJ-evi, neke nove društvene mreže, život nam se brzo mijenjao… a ENTER Zagreb je tu s tobom i nakon cijelog desetljeća emitiranja kao tvoje mjesto za party, za avanture i nove trendove, mjesto gdje možeš reći: ovo je moja vibra!

Oduvijek smo bili broj 1 u Hrvatskoj za full nove stvari elektroničke i klupske glazbe. To je energy boost mjuza s najjačim tech-house, house i techno izvođačima kao što su Fisher, John Summit, Armin van Buuren, Eli Brown ili Fred Again.

Pokrenuli smo i ENTER Club – poseban radijski kanal za sve fanove hip hop, trap i rap glazbe. Rolamo najjaču mjuzu u gradu i ovdje ćeš naći hitove svjetskih zvijezda kao što su Travis Scott i Drake, ali i nekih domaćih imena poput Grše Hiljsona Mandele. ENTER Club – tvoj grad, tvoja pravila!

Dijelili smo bezbroj nezaboravnih trenutaka, od putovanja na Ultru Europe, Tomorrowland Exit, partijanja po klubovima, festivalima, pa sve do ludih izazova po Europi…

Vodili smo te u New York na Aviciija, na Ibizu, u Miami, u Pariz, Beč, Milano, u Amsterdam, Berlin, u daleku Južnu Ameriku, upoznavali s najboljim svjetskim DJ-evima, vodili te na blind dateove, crtali murale, radili nove pjesme, partyje, mashupove, dijelili brdo nagrada… Prošle smo godine i sami osvojili nagradu Ambasador za najbolji regionalni radio i to na temelju glasova publike iz Hrvatske i okolnih zemalja.

Pokrenuli smo i prvi radijski Gen Z podcast ‘Moja Vibra’ u kojem Generacija Z progovara o svijetu koji nas okružuje iz svoje perspektive – o vezama, odnosima, problemima, sreći i svim svakodnevnim izazovima.

Već planiramo naše nove avanture, a prva je proslava našeg desetog rođendana! Slavimo zajedno u subotu, 16. ožujka u Paviljonu 13 (Stil Event) na Zagrebačkom velesajmu, na adresi Avenija Dubrovnik 15.

Ulaz je free, uz prethodnu najavu. Najavi nam svoj dolazak na mail [email protected] ili na whatsapp 099 797 9999.

Publiku će do jutra rasplesati Vanillaz, Joe2Shine, VSNA, Anakin, ali i Enterove DJ snage Discopolis, Vonn Z, Omnious i Matteo. Ulaz je otvoren od 20 sati.

Vidimo se!